Dit heeft u nodig:

Een keukenmachine of een handmixer 

Een mengkom

Een digitale keukenweegschaal 

Schone theedoeken

Eventueel verpakking voor overgebleven mixen of teveel aan baksels

Schaaltjes, een kwast, pannenlikkers, lepels, gelkleurstoffen( cursus gebak) 

Wilt zelf een groep samenstellen op een eigen locatie? Dat kan.

U betaalt dan het uurtarief van 25 euro per uur, per persoon, bij een groep van minimaal 4 personen.

De voorrijkosten zijn €0.35 per gereden km heen en terug.

U krijgt dan de lijst van ingrediënten die u moet aanschaffen.

1 op 1 priveles in uw eigen omgeving.

 

 

Aanbetaling €60

Privécursus traditionele en cocosfiadu

€ 60,00
Aanbetaling €60

Privécursus traditionele en cocosfiadu

€ 60,00

Cursus fiadu ( cocos en traditionele fiadu)

Deze cursus duurt ongeveer 3 uren.

Het tarief is €55 per uur

De voorrijkosten zijn €0.35 per gereden km heen en terug.

U krijgt dan de lijst van ingrediënten die u moet aanschaffen

 

Kosten van deze uitgebreide cursus ongeveer €250

U leert op 1 dag:

Fiadu traditioneel of u kiest de cocos variant

2 varianten van de eiercake nl ingris boru en keksi

Pruimencake met noten en eventueel rum

Ananas up side down 

U ontvangt een lijst van de ingrediënten die u moet aanschaffen.

Duur van deze lesdag maximaal 4 uren.

Voorrijkosten €0.35 per gereden km heen en terug

Kosten voor deze cursus ongeveer €110, de aanbetaling is €60

Duur van de les ongeveer 2 uren

Voorrijkosten €0.35 per gereden km heen en terug.

U bent sneller klaar als u 2 tulbandvormen heeft. Anders duurt uw cursus langer dan 2 uren.

Indien uw les langer duurt dan 2 uren zal dit worden verrekend.

U ontvangt een lijst van ingrediënten.

● cursusdatum in overleg

 

Aanbetaling

Privecursus bolo di cashupete

€ 55,00
Aanbetaling

Privecursus bolo di cashupete

€ 55,00

Bij deze cursus leert u de bolo manteka

Vervolgens maken we de cadhupete

Hietna leert u de cake tremperen, vullen, netjes afsmeren en decoreren

Duur ongeveer 3 uren

€55 per uur Voorrijkosten zijn €0.35 per gereden km heen en terug 

U ontvangt een lijst van benodigdheden 

 

Duur van de les ongeveer 2 uren €110

Voorrijkosten €0.35 per gereden km heen en terug

Bij deze cursus leert u de biscuitcake maken op ambachtelijke wijze

Daarna maken we de botercreme en fondantbloesems

Het vullen en afsmeren van de taart

Vervolgens leert u 3 van de meest gebruikte spuittechnieken

De diverse gereedschappen kunt u lenen tijdens de les

 

Aanbetaling €65

Privecursus Keksi en Ingris boru

€ 65,00
Aanbetaling €65

Privecursus Keksi en Ingris boru

€ 65,00

 

Deze cursus duurt ongeveer 2 uren €110

Leer in 2 uren de ingrisboru en keksi bakken

Voorrijkosten €0.35 per gereden km heen en terug 

De meest gevreesde koeken, omdat mensen vaak aangeven dat het soms maar niet lukt 

Leer bij deze les, in alle openheid de kneepjes en bak voortaan succesvol uw eigen eierkoeken.

U ontvangt een lijst van benodigdheden 

Aanbetaling €60

Priveles fiadu en eksikuku

€ 60,00
Aanbetaling €60

Priveles fiadu en eksikuku

€ 60,00

Een cursus van de 2 bekendste koeken uit de Surinaamse keuken.

De cursus is 1 op 1

Alle ruimte om al uw vragen mbt de fiadu en eksikuku te beantwoorden.

Duur van de cursus kan al in 2.5 uur als u de koek half om half maakt in 1 bakvorm

Dus bij deze snelheid €137.50

Geef graag vooraf door welke type oven u heeft.

Zorg graag vooraf voor een opgeruimde keuken.

De voorrijkosten €0.35 per gereden km heen en terug 

Extra uur boeken?  €55

 

Aanbetaling €100

Privecursus Surinaamse bollen deel 1

€ 75,00
Aanbetaling €100

Privecursus Surinaamse bollen deel 1

€ 75,00

Duur van deze cursus ongeveer 3 uren (€165)

Extra uur bijboeken €55

De voorrijkosten zijn €0.35 per gereden km heen en terug 

Het restant van van de betaling voldoet u gepast en contant op de lesdag

Roomhoorns met gele room

Vleesbroodjes (u kiest zelf als rund of kip gebruikt)

Visbroodjes

Soesjes met kipsalade 

U ontvangt een lijst van de  benodigdheden 

 

De voorrijkosten zijn €0.35 per gereden km heen en terug

Deze les duurt 4 uren Het uurtarief is €55

De aanbetaling is €75 het restant van de cursuskosten betaald u gepast en contant op de lesdag

Bij deze cursus leert u 5 soorten bollen:

De Berlinerbollen gevuld met 

cocos/jam

De 8-bol die helaas nooit meer gebakken wordt in Suriname

De fiadu en Cocosbol

De traditionele ringbol met suikerglazuur

U een lijst van de benodigdheden

 

Aanbetaling €50

Priveles pom en pastei

€ 50,00
Aanbetaling €50

Priveles pom en pastei

€ 50,00

Kosten €55 per uur U doet een aanbetaling van €50 Het resterend deel betaald u op de cursusdag.

Duur van de cursus ongeveer 3 uren.

Reiskosten €0.35 per gereden km heen en terug.

Leer de authentieke smaak van de Surinaamse pom en pastei maken.

Hoe herken je een goede structuur pomtayer?

Als de massa een glad geheel vormt en niet te geel gekleurd is heeft u meestal een goede pomtayer. Vaak wordt het product gemixed met banaan.

U leert de tayer op smaak te brengen. Daarna bereid u de kipdelen met de bijbehorende saus volgens grootmoeders recept

Leer smeuïge deeg maken voor de pastei en een smakelijke inhoud met alle authentieke ingrediënten.